• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam
Shorty Flatbed Bosch Performance CX Disc 500W Bekijk groter

Shorty Flatbed Bosch Performance CX Disc 500W

€ 4.450,00

De Urban Arrow Shorty is een elektrische bakfiets met trapondersteuning en de ideale woon-werk fiets. U vervoert snel en veilig uw boodschappen, laptop en huisdier. De e-bike kan worden uitgebreid met verschillende accessoires. De fiets is comfortabel in gebruik door toepassing van een traploos verstelbare versnellingsnaaf in combinatie met dikke banden en natuurlijk de elektrische ondersteuning van een Bosch motor. De fiets is zeer wendbaar en heeft een laag zwaartepunt waardoor hij door iedereen gemakkelijk te berijden is. De actieradius ligt tussen de 50 en 70km, afhankelijk van de hoeveelheid lading die u vervoert.

 

 

U vervoert razendsnel spullen van A naar B met de elektrische trapondersteuning de comfortabele traploze versnellingsnaaf. Op een groene manier welteverstaan. De Shorty maakt bijna geen geluid.

De Shorty is een opvallende verschijning in de stad; ideaal om uw bedrijf ook onderweg te promoten. Op deze Shorty flatbed uitvoering kunnen verschillende koffers worden geplaatst. Deze is ideaal voor pizzakoeriers en loodgieters. De verschillende boxen zijn gemakkelijk te voorzien van uw logo of reclame uitingen.

Deze uitvoering is uitgevoerd met een 500W Lithium-Ion batterij en de Bosch Intuvia Performance CX Disc motor. Deze uitvoering heeft nog meer torque en meer accu inhoud. Deze bakfiets heeft een NuVinci traploze versnelling, dit is anders dan bij andere merken. U heeft dan geen versnelling meer wat u moet intrappen, u kunt exact bepalen wat u het fijnst vindt. De Urban Arrow heeft standaard hydraulische schijfremmen. Deze remmen zijn aan te raden in een heuvelachtig gebied.

Meer details

Merk:
Urban Arrow
Motortype:
Bosch CX
Type:
Shorty Flatbed
Type/Model:
Shorty Flatbed Bosch Performance CX Disc 500W
Kleur:
Wit of zwart
Frame:
Aluminium
Accu:
Powerpack 500W
Actieradius:
50 km (met lading) / 70 km
Versnellingen:
Traploze versnelling (NuVinci 380)
Vermogen:
250W
Gewicht (kg):
38
Remsystemen:
Hydraulische Schijfremmen

20 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

Aanbiedingen