• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
 • Officieel dealer van alle grote merken
 • Snelle levering
 • Gratis verzending boven €60,-
 • 4 vestigingen in Amsterdam
Riese & Müller Packster 60 Touring Bekijk groter

Riese & Müller Packster 60 Touring

€ 4.953,90

De Packster 60 is enorm variabel en ruim. Met een gemakkelijk te verstellen stuur en zadel is deze elektrische bakfiets door wisselende bestuurders te gebruiken. Voor het veilig vervoeren van uw kinderen of veel boodschappen.

 

Met de Riese & Müller Packster 60 heeft u een elektrische bakfiets die voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Wilt u veilig uw kinderen vervoeren? Kies dan voor het optionele kinderzitje en de box. Met de Kids-Box vervoert u twee kinderen tot ongeveer acht jaar veilig door de stad. En met de optionele waterbestendige kinderkap zitten ze ook nog een droog.

 

Wilt u een bakfiets kopen voor transportklussen? Ook dan is de Packster 60 iets voor u! Deze e-cargo bakfiets kan tot wel 200 kilo vervoeren. Bij de optionele box kunt u de zijwanden verwijderen om een extra brede vracht te vervoeren. De laadvlier en de box zijn ook nog eens om te bouwen als isolatiebox voor het vervoeren van levensmiddelen. Kortom, de Packster 60 is variabel en ruim.

 

Combineer de verschillende transportmogelijkheden naar behoefte en wissel van gebruiker in een handomdraai door de verstelbare stuurpen en verstelbaar zadel. Zo kan de Riese & Müller Packster 60 door vrijwel iedereen in het gezin gebruikt worden en op elk moment vlot van rijder worden gewisseld.

 

De Packster 60 zit qua grootte tussen de Packster 40 en Packster 80 in. Kiest u voor wel of geen bagagedrager of laadvloer, voor een extra accu, of voor een box of een board? De keuze mogelijkheden van deze e-cargo bakfiets zijn zeer groot. De prijs van de Packster 60 is afhankelijk van de optionele uitvoeringen en accessoires en begint bij €4.699,-


Deze Packster 60 Touring is met box, standaard 500 Wh accu en zonder extra accessoires.

Meer details

  7 Andere producten in dezelfde categorie:

  Vorige
  Volgende

  Aanbiedingen