• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Elektrische fietsen 

Welkom bij de webshop van de grootste scooterdealer van de Benelux: Amsterdam's Scootercity. Ook voor elektrische fietsen bent u op het juiste adres bij Amsterdam's Scootercity. Of u nu op zoek bent naar een sportief model of een klassiek model: in onze webshop vindt u een groot assortiment aan elektrische fietsen. Op zoek naar een elektrische f...

Welkom bij de webshop van de grootste scooterdealer van de Benelux: Amsterdam's Scootercity. Ook voor elektrische fietsen bent u op het juiste adres bij Amsterdam's Scootercity. Of u nu op zoek bent naar een sportief model of een klassiek model: in onze webshop vindt u een groot assortiment aan elektrische fietsen. Op zoek naar een elektrische fiets?

 

Wij verkopen elektrische fietsen van de merken MBK AX-ION ''Powered by Yamaha'' Piaggio, Urban Arrow en QWIC. Deze elektrische fietsen zijn van hoogwaardige merken met diverse modellen E-bikes voor zowel mannen als vrouwen en in diverse prijsklasse. De Piaggio WI-Bikes zijn leverbaar in vier verschillende uitvoeringen.

We hebben nu ook de populaire elektrische bakfietsen van Urban Arrow in ons assortiment. De Urban Arrow e-bakfiets komt in drie uitvoeringen en twee kleuren zwart of wit namelijk de Family, de Shorty en de Cargo. De Cargo komt in drie maten. In de laatste bakfietsentest van de Fietsenbond is de Urban Arrow met Bosch trapondersteuning gekozen tot de beste E-Bike bakfiets van Nederland.

En nieuw in ons assortiment zijn de e-bikes van het Nederlandse merk QWIC.QWIC elektrische fietsen zijn meermalen als beste getest!


Meer
Toont 1 - 12 uit 41 items

Aanbiedingen