• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Elektrisch 

Welkom bij de webshop van Amsterdam's Scootercity. Op zoek naar een duurzaam vervoermiddel? Kies dan voor een elektrische scooter, elektrische brommobiel of e-fiets. Bij Amsterdam's Scootercity, de grootste scooterdealer van de Benelux, bent u op het juiste adres voor geruisloze en duurzame elektrische scooters, een elektrisch brommobiel en elek...

Welkom bij de webshop van Amsterdam's Scootercity. Op zoek naar een duurzaam vervoermiddel? Kies dan voor een elektrische scooter, elektrische brommobiel of e-fiets. Bij Amsterdam's Scootercity, de grootste scooterdealer van de Benelux, bent u op het juiste adres voor geruisloze en duurzame elektrische scooters, een elektrisch brommobiel en elektrische fietsen van diverse merken.

 

Een elektrische scooter, elektrische city car of elektrische fiets is een duurzaam alternatief voor de scooter. Bij Amsterdam's Scootercity verkopen we elektrische scooters, een elektrisch city car en elektrische fietsen van diverse A- merken.

 

Daarnaast verkopen we naast de Birò City Car zelf ook de accu's van Birò los. U heeft de keuze uit de niet uitneembare Maxi Accu en de uitneembare Re-Move Accu.

We verkopen naast de elektrische QWIC fietsen ook de accu's los voor deze e-bikes.

 

Maak uw Urban Aroow bakfiets nog completer met originele Urban Arrow accessoires.

 

Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk het hieronder.


Meer
Toont 1 - 12 uit 74 items

Catalogus

Aanbiedingen