• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam
Vespa Elettrica Bekijk groter

Adviesprijs: € 6.629,00

Vespa Elettrica

€ 6.629,00

De Vespa Elettrica is de eerste elektrische scooter van Vespa. Deze elektrische scooter is nu te reserveren. Maak een aanbetaling van €600,- online, of kom naar onze winkel. In november worden de eerste Vespa Elettrica's geleverd in beperkte oplage. Wees er snel bij!

 

De Vespa Elettrica e-bike is nu te reserveren! Wil jij als eerste op deze elektrische Vespa gezien worden? Maak dan nu een aanbetaling, selecteer één van onze drie winkels als verkooppunt en rijdt in november als eerste op de Vespa Elettrica.

 

Al 70 jaar maakt het Italiaanse merk Vespa scooters met verbrandingsmotor.

De Vespa scooter is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire scooter aller tijden. Maar ook Vespa groeit mee met de tijd en komt binnenkort met een elektrische scooter, de ‘Vespa Elettrica’. Gepersonaliseerd, milieuvriendelijk, muisstil en connected - alle waarden van Vespa komen samen in de Vespa Elettrica.

 

Deze elektrische scooter heeft tal van interfacefuncties en totale connectiviteit met mens en omgeving, een 100% digitaal dashboard en een moderne, hoogtechnologische, elektrische motor.

De Vespa Elettrica heeft een actieradius van 100 kilometer en in maar liefst 4 uur is de accu opgeladen. Doordat de compacte accu onder het helmcompartiment zit, blijft de functionaliteit van het opbergvak behouden en kan er nog steeds een jethelm in opgeborgen worden.

 

En we zijn niet anders gewend van Vespa, het design is absoluut uniek en verfijnd.

Kijk hier het introductiefilmpje en hier een filmpje met meer specificaties van deze e-scooter. 

Wilt u geen nieuws missen over de Vespa Elettrica elektrische scooter? Abonneer u dan nu op onze nieuwsbrief.

Meer details

Beschikbaarheid: Prijs op aanvraag

Merk:
Vespa
Model:
Elettrica
Type:
Elektrische scooter
Actieradius:
100 km

Aanbiedingen