• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Birò 

Birò 'Power of Freedom' - Slim en Elektrisch rijden. In het drukke stadsverkeer is de Birò het perfecte alternatief voor de auto. Deze compacte en handige city car biedt comfort én veel opbergruimte. U heeft geen rijbewijs nodig om in een Birò te rijden en parkeren doet u gratis op de stoep. Kies een accu die bij u past; een uitneembare lithium ...

Birò 'Power of Freedom' - Slim en Elektrisch rijden. In het drukke stadsverkeer is de Birò het perfecte alternatief voor de auto. Deze compacte en handige city car biedt comfort én veel opbergruimte. U heeft geen rijbewijs nodig om in een Birò te rijden en parkeren doet u gratis op de stoep. Kies een accu die bij u past; een uitneembare lithium Re-Move accu of een maxi vaste accu met een actieradius van maar liefst 100 kilometer. De Birò is volledig te personaliseren en is ideaal als marketingtool voor uw bedrijf.

 

Amsterdam's Scootercity is uw Birò verkooppunt en is Birò dealer van alle uitvoeringen. Wij leveren snel en direct uit voorraad. Bezoek onze showrooms in Zuid en IJburg voor een proefrit en voor meer informatie over het kopen of leasen van deze elektrische stadsauto.

Birò, 100% elektrisch, stijlvol, milieuvriendelijk, flexibel en veilig.


Meer
Toont 1 - 6 uit 6 items

Aanbiedingen