• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • 4 vestigingen in Amsterdam

Amsterdam’s Scootercity IJburg

Kom eens langs in de vestiging van Amsterdam’s Scootercity in IJburg. We informeren u graag over ons ruime aanbod en geven advies over de beslissing voor de juiste aankoop. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit te maken, zodat u echt kunt ervaren hoe de scooter, elektrische fiets of brommobiel rijdt.

Ruim aanbod scooters en elektrische fietsen

Amsterdam’s Scootercity heeft een ruim aanbod aan:

Ook voor occasions en accessoires voor de scooters of fietsen kunt u bij ons terecht.

Proefrit bij Amsterdam’s Scootercity in IJburg

Hoe kunt u het beste bepalen welk voertuig bij u past? Door een proefrit te maken. U bent van harte welkom in ons filiaal aan de Jan Olphert Vaillantlaan om eens goed te ervaren of de scooter of elektrische fiets bij u past. We vertellen u graag meer over alle soorten scooters en elektrische fietsen en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze service

Wanneer u een scooter of elektrische fiets aanschaft bij Amsterdam’s Scootercity, dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo maken wij de scooter altijd rijklaar, zodat u meteen op pad kunt met uw nieuwe aankoop. Daarnaast is het mogelijk om bij ons de scooter te laten repareren of een verzekering af te sluiten.

Leasen

Een scooter kopen is een grote aankoop die niet iedereen zomaar kan doen. Als u een goede scooter, motorscooter of elektrische fiets aanschaft, maakt u een keuze die gebaseerd is op veiligheid en comfort en niet alleen maar op budget. Wij begrijpen dat. Bij Amsterdam’s Scootercity is het daarom mogelijk om een scooter te leasen of om de scooter in termijnen te betalen via In3.

Fietsverhuur Amsterdam’s Scootercity

Bent u op bezoek in Amsterdam? Bij ons filiaal in IJburg verhuren we stadsfietsen om de leukste plekken van de hoofdstad te ontdekken. De fietsen zijn ideaal voor in de grote stad. Ze zijn namelijk voorzien van een zachte vering, soepele versnellingen, handremmen en een prettig zadel.

Contactgegevens

Amsterdam's Scootercity IJburg
Jan Olphert Vaillantlaan 1
1086 XZ Amsterdam
T: 020-4708340
E: ijburg@scootercity.nl

Rondleiding

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:30 - 18:00 uur
Donderdag
09:30 - 18:00 uur
Vrijdag
09:30 - 18:00 uur
Zaterdag
09:30 - 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Bereikbaarheid Amsterdam’s Scootercity IJburg

Ons filiaal in IJburg is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Auto

Met de auto kunt u ons filiaal het makkelijkst bereiken via de A1 en de A10 richting de IJburglaan. De dichtstbijzijnde parkeergelegenheid is op het Haveneiland in winkelcentrum IJburg.

Trein

Als u met de trein naar Amsterdam komt, kunt u het beste uitstappen op station Amsterdam Centraal. Vervolgens pakt u de bus of tram naar halte Steigereiland.

Bus of tram

De dichtstbijzijnde halte is Steigereiland. Hier rijden tram 26 en bus N89 langs. Bekijk 9292.nl voor de actuele reisinformatie.


Aanbiedingen