• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • 4 vestigingen in Amsterdam

Move Vigorous 

Toont 1 - 1 van 1 item

Move is de expert op het gebied van elektrische mobiliteit. Naast de steeds populairder wordende Move Citycar kunt u bij Amsterdam's Scootercity ook terecht voor de Move Vigorous 1500 S-Line II. Wilt u een voertuig kopen dat u met bromfietsrijbewijs mag besturen maar waarbij u toch lekker droog zit? Dan is de Move Vigorous 1500 S-Line II de juiste keuze voor u!

 

Waarom kiezen voor de Move Vigorous 1500 S-Line II?

 

De Move Vigorous 1500 S-Line II biedt de vrijheid van een bromfiets en het comfort van een auto. U zit namelijk helemaal overdekt. Instappen gaat middels een portierdeur net als bij een auto. Achterin heeft u ruimte voor een passagier. De Move Vigorous 1500 S-Line II is een elektrische brommobiel met vele luxe opties. Zo kunt u het klimaat controleren met ventilatie en verwarming, zijn de ramen elektrisch bedienbaar, luistert u via bluetooth naar uw favoriete muziek en heeft u een achteruitrijcamera die u helpt bij het inparkeren.

 

Elektrische brommobiel leasen

De Move Vigorous 1500 S-Line II is voor een elektrische brommobiel met vele luxe opties heel scherp geprijsd. Toch begrijpen we dat het best een hele grote uitgave is voor velen. Daarom kunt u bij Amsterdam's Scootercity de Move Vigorous S-Line leasen. U koopt dan de elektrische brommobiel op afbetaling. Heeft u interesse in een lease? Onze verkoopspecialisten informeren u graag.

Aanbiedingen