• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • 4 vestigingen in Amsterdam
Move Vigorous 1500 S-Line II Bekijk groter

Move Vigorous 1500 S-Line II

€ 5.850,00

De Move Vigorous is een elektrische scooter op drie wielen, een zogenaamde Trike, die ruimte biedt voor twee personen en bestuurd mag worden met een bromfietsrijbewijs. De maximale snelheid van de Move Vigorous S-Line is 45 kilometer per uur.

 

Dankzij de overkapping zit u in alle weersomstandigheden lekker droog en warm. De Move Vigorous is uitgerust met vele opties zoals verwarming, elektrische ramen, sound system, verstelbare bestuurdersstoel, kunststof bekleding en vloerbedekking. Dankzij de bluetooth verbinding die zich in het midden van het stuur bevindt, kunt u uw navigatie of muziek afspelen. De Move Vigorous 1500 S-Line II heeft zelfs een achteruitrijcamera!

 

De verbinding voor met het stroomnet bevindt zich aan de achterkant van de Vigorous. Binnen vijf uur zijn de accu’s weervolledig opgeladen.

 

Houdt u van de vrijheid van een scooter maar wilt u graag bijdragen aan een beter milieu en lekker droog door de stad toeren? Dan is de Move Vigorous echt iets voor u!

U bent van harte welkom voor het maken van een proefrit op deze elektrische driewieler. De Move Vigorous is de elektrische mobiliteit van de toekomst. Met het futuristische design zult u zeker opvallen. De Move Vigorous S-Line 1500 is in diverse kleuren te verkrijgen.

Meer details

Merk:
Move
Model:
Vigorous 1500 S-Line II
Type:
Elektrische bromscooter
Rijbewijs:
AM

10 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

1 vergelijkbare producten

Aanbiedingen