• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes

EICMA 2019

Published : 2019-11-11 14:51:55
Categories : Nieuwsberichten

Scooter nieuws

Ook dit jaar was Amsterdam's Scootercity weer aanwezig op de EICMA, de grootste scooterbeurs van Europa, om alle nieuwe scooter-, maar ook e-bike modellen live te bewonderen. We hebben weer onze ogen uit gekeken.

Op onze social media kanalen vindt u alle foto's:

https://www.facebook.com/Amsterdams.Scootercity

https://www.instagram.com/amsterdamsscootercity/ 

Vespa Primavera Sean Wotherspoon

Eén van de hoogtepunten op de EICMA dit jaar was de unieke uitvoering van de populaire Vespa Primavera. Deze exclusieve limited edition van de Primavera scooter is ontworpen door niemand minder dan Sean Wotherspoon. De Sean Wotherspoon Primavera is te koop bij Amsterdam's Scootercity vanaf 2020. 

Yamaha 2020 Tmax 560

De Yamaha 560 is inmiddels de zevende generatie van deze populaire motorscooter. De nieuwe Yamaha 2020 Tmax zal begin 2020 gereleased worden. Wat is er precies vernieuwd? De opvallendste wijziging is wel de grotere cilinderinhoud. De Yamaha 2020 Tmax heeft namelijk een 560cc motor en wordt daarom ook wel de Yamaha Tmax 560 genoemd. De Yamaha 2020 TMAX heeft echter nog veel meer bijzonderheden. Lees erover op onze productpagina: https://www.scootercity.nl/motorscooters/yamaha-motorscooters/yamaha-2020-tmax.html

Yamaha Tmax Tech MAX

Ook op motorscooter gebied zijn er nieuwe ontwikkelingen waar we behoorlijk naar uitkijken. De Yamaha 2020 Tmax Tech MAX is dé ultieme sportieve scooter. Aangedreven met een 560cc motor, uitgerust met vele luxe snufjes en de kracht en het rijgedrag van een motorfiets. De Yamaha Tmax Tech MAX is de exclusievere variant van de 2020 Tmax. De Tmax Tech MAX is uitgerust met MyTMAX Connect, een excusieve mobiele app met vele functies, zoals GPS, ritrapportages en geofence functie.

Scooter kopen in Amsterdam

Zowel voor de Vespa Primavera scooter als de Yamaha Tmax maxiscooter bent u bij Amsterdam's Scootercity aan het juiste adres. We helpen u graag bij één van onze drie winkels in Amsterdam. Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact met ons op: 020-4708340 of info@scootercity.nl. Onze scooter specialisten helpen u graag!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Aanbiedingen