• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €90,-
  • Ruim aanbod e-bikes

Prijs voor Scootercity op EICMA 2018

Published : 2018-11-07 11:45:42
Categories : Nieuwsberichten

CIAO TUTTI!

De directie van Amsterdam's Scootercity is momenteel in Milaan voor een bezoek aan de EICMA 2018, dé motorbeurs waar al het nieuws op scooter-, e-bike en motorgebied voor het aankomende jaar wordt gepresenteerd. Met grote trots ontving ze daar de prijs voor 'NIU BEST EUROPEAN DEALER 2018'!! Amsterdam's Scootercity ontving deze prijs omdat ze de best presterende NIU dealer van Europa is. Dank aan al onze NIU klanten hiervoor!

De NIU elektrische scooters zijn de best verkochte elektrische scooters ooit. Een zeer aantrekkelijk award-winning design en ultra geavanceerde technologie maken dit Chinese e-scooter merk koploper op de elektrische scooter markt. De bedrijfsfilosofie van NIU is niet alleen om mooie en schone scooters te maken, maar om een bijdrage te leveren aan het oplossen van de knelpunten in het stedelijk verkeer.

Naast de ontvangst van de NIU award, waren er nog meer highlights op de beurs.
De langverwachte eerste elektrische scooter van VESPA, de Vespa Elettrica, was te bewonderen. De eerste modellen verwachten wij deze week nog in onze showroom te hebben!

Nog meer Vespa nieuws: de Vespa GTS Super Tech 300 motorscooter met HPE motor (High Performance Engine) beleefde ook haar wereldprimeur. De vernieuwde GTS heeft een nog krachtigere motor met maar liefst 12% meer kracht en een zuiniger verbruik, een fullcolor display met navigatie, standaard ABS en ASR en LED verlichting. Het ontwerp heeft hier en daar een opknapbeurt gekregen.

Piaggio presenteerde ook een nieuwe MP3 300 Yourban eveneens met HPE motor. Een driewieler met nog meer power en een lichter en daarmee wendbaarder ontwerp.

Ook Kymco en Peugeot hadden een wereldprimeur voor hun nieuwste motorscooters. Kymco komt in 2019 met de AK550 Limited Edition die beschikbaar zal zijn in twee kleuren. En Peugeot introduceert de eerste elektrische versie van de driewieler Peugeot Metropolis motorscooter: de E-Metropolis. De E-Metropolis is met autorijbewijs te besturen.

We houden u op de hoogte wanneer deze modellen in de showroom van Amsterdam's Scootercity te bewonderen zijn!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Aanbiedingen