• Altijd meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Drie vestigingen in Amsterdam

Family 

Welkom bij Amsterdam's Scootercity: de grootste scooterdealer van de Benelux! Bent u op zoek naar een E-Bike bakfiets? Wat dacht u van de Urban Arrow bakfietsen?

 

In de laatste bakfietsentest van de Fietsenbond is de Urab Arrow met Bosch trapondersteuning gekozen tot de beste E-Bike bakfiets van Nederland.

 

Op onze vestiging op IJburg kunt u vanaf heden terecht voor de populaire elektrische bakfietsen van Urban Arrow. U bent dus van harte welkom voor een proefrit op onze vestiging in IJburg.

Maar u kunt deze bakfiets natuurlijk ook nu direct bestellen. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan Urban Arrow bakfietsen. De Urban Arrow bakfiets komt in drie uitvoeringen en twee kleuren zwart of wit namelijk de Family, de Shorty en de Cargo. De Cargo komt in drie maten.

 

Met de Urban Arrow Family bakfiets met elektrische trapondersteuning kunt u veilig en snel door de stad manoeuvreren met uw kinderen! De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar waardoor u soepel door het verkeer zigzagt. Dus snel en veilig.

Toont 1 - 3 uit 3 items

Aanbiedingen