• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €60,-
  • Ruim aanbod e-bikes
SHOEI NEOTEC II GRAPHIC Bekijk groter

SHOEI NEOTEC II GRAPHIC

€ 699,00

De Shoei Neotec II Graphic is een zeer veilige en comfortabele systeemhelm met een gekleurd patroon in diverse kleurenstellingen. Bijzonderheden van de Neotec II zijn: uitstekende ventilatie, 3 maten buitenschaal, ultra lichtgewicht en geluidsdempende wangstukken.

 

Het Japanse merk Shoei staat bekend om de hoogwaardige afwerking en kwaliteit van hun helmen. Alle helmen worden door zeer ambachtelijk personeel gecontroleerd en vervaardigd. Veiligheid en comfort staan voorop bij Shoei en hun helmen zijn absoluut onderscheidend binnen de markt.

 

De hoge mate van kwaliteit en comfort ziet u ook zeker terug bij de Neotec II. De Shoei Neotec II is een systeemhelm, dat wil zeggen dat het kinstuk naar boven te klappen is. Het voordeel van de Neotec II systeemhelm is dat deze voorzien is van een P/J keuring, waardoor u in beide standen met de helm mag dragen tijdens het rijden.

 

De Neotec II heeft een buitenschaal van glasvezel en is hiermee zeer veilig en daarnaast aerodynamisch. De schaal is zo vormgegeven dat u weinig last zult hebben van rijwind. In tegenstelling tot andere helmenmerken, heeft de Shoei Neotec II niet slechts één maat buitenschaal, maar wel liefst drie maten. Dit is niet alleen veiliger, maar heeft als bijkomend voordeel dat ook in de kleinste maat XXS de helm in verhouding is met uw postuur.

 

De Neotec II onderscheidt zich tevens door de diverse ventilatiekanalen. Met een knopje aan de binnenkant kunt u de luchttoevoer van de kinbak eenvoudig bedienen.

 

Shoei creëerde voor de Neotec II speciale uitneembare en wasbare wangstukken, die naast extra comfort werken als geluidsdempend.

De 3D vormgegeven binnenvoering is tevens uitneembaar en wasbaar.

 

Met het geïntegreerde zonnevizier heeft u altijd een zonnebril bij zich. Wanneer u deze niet nodig heeft, schuift u het met gemak naar binnen.

 

Wilt u een systeemhelm voor op uw scooter kopen? Dan is de Shoei Neotec II een absolute topper en zeer duurzame keuze. Van deze helm zult u jarenlang plezier hebben.

Meer details

Merk:
SHOEI
Type:
Systeemhelm
Gewicht (kg):
1,6
Verkoopprijs inclusief:
699,00

2 vergelijkbare producten

Aanbiedingen