• IN3 termijnen betalen
  • Meer dan 800 scooters op voorraad
  • Officieel dealer van alle grote merken
  • Snelle levering
  • Gratis verzending boven €90,-
  • Ruim aanbod e-bikes
SHOEI NEOTEC II CANDY Bekijk groter

SHOEI NEOTEC II CANDY

€ 649,00

De Neotec II is een systeemhelm van het Japanse merk Shoei, wat bekend staat om het maken van de veiligste en meest kwalitieve helmen die er te verkrijgen zijn. De Neotec II is verkrijbaar in diverse maten en kleurstellingen. De Neotec II Candy bestaat uit diverse moderne kleuren.

Shoei staat bekend om de hoogwaardig afgewerkte kwaliteit. Deze ziet u dan ook zeker terug bij de Neotec II. De Neotec II heeft een buitenschaal van glasvezel en is zeer veilig en aerodynamisch. In tegenstelling tot andere helmenmerken, heeft de Shoei Neotec II niet slechts één maat buitenschaal, maar wel liefst drie maten. Dit is niet alleen veiliger, maar heeft als bijkomend voordeel dat ook in de kleinste maat XXS de helm in verhouding is met uw postuur.

 

De Neotec II is ultra lichtgewicht, met een gewicht van slechts 1,6 kilo. Ook bijdragend aan het comfort is de uitstekende ventilatie dankzij de speciale luchtventilatie kanalen op diverse plekken. Met een knopje aan de binnenkant kunt u de luchttoevoer van de kinbak eenvoudig bedienen.

 

Het aerodynamische en compacte design van de Neotec II maakt deze systeemhelm ook nog een zeer windstil. De venieuwde wangstukken werken als geluidsdemper en zijn bovendien verwijderbaar en wasbaar, evenals de 3D binnenvoering.

 

De Neotec II heeft een geïntegreerd zonnevizier met hoogwaardige zonnebril eigenschappen.

 

Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer details

Merk:
SHOEI
Type:
Systeemhelm
Verkoopprijs inclusief:
629,00
Gewicht rijklaar (kg):
1,6

9 Andere producten in dezelfde categorie:

Vorige
Volgende

2 vergelijkbare producten

Aanbiedingen